Nyinflyttad

Välkommen till Lisselbo!

Här finns två samfällighetsföreningar. En vägförening, Svartskärs samfällighetsförening, där alla med en fastighet i Lisselbo ingår som medlemmar och har en andel. För er med fastigheter längre in på Lisselbovägen, från nummer 50 och uppåt, samt för er med hus eller tomt på Knektbovägen, Svartskärsvägen, Bollervägen och Storbovägen finns ytterligare en förening, Lisselbo samfällighetsförening. Lisselboföreningen förvaltar samfällt ägd mark, samt gemensamt vatten. Föreningen förvaltar även badplats med brygga, bastu mm.

Du som är ny i Lissellbo, hör av dig till oss på e-post info@lisselbo.se och meddela dina/era kontaktuppgifter. Självklart är du även välkommen att höra av dig med eventuella frågor. Fler kontaktuppgifter till föreningarna hittar du under kontakt.

7 svar på ”Nyinflyttad

 1. Hej.

  Jag är nyinflyttad på Lisselbovägen 63, eller rättare sagt så flyttar jag in på torsdag. Jag hoppas att det är okej att vi lånar bastun efter att vi har burit in alla möbler och prylar? Det ska bli jättekul att upptäcka trakten och bli bekant med er som redan bor där.

  Med vänlig hälsning,
  Adam
  PS: Fin hemsida!

 2. Hej vi är nyinflyttade på Knektbovägen 1, väldigt fint område! Vi har bott här i ca en månad och stor trivs! Det är så fint här ute och fått fint bemötande.

  Sen undrar vi hur de funkar om man skulle få lust att låna bastun? 🙂

  Mvh Sarah & Robin

 3. Hej! Vi är nyinflyttad till Knektbovägen 2. Vi trivs också bra och har fått ett fint bemötande. Vi kommer att vara med på vårstädningen.
  Med vänlig hälsning, Ingbritt & Yngve

 4. Gällande utskick på mejl om fiber med Falu stadsnät!

  Så här är läget.
  Jag har varit i kontakt med Falu kommun och Falu Stadsnät idag 8/8-17
  Kommunen gräver avloppet men det är Falu energi och vatten som isåfall lägger fiber med Falu stadsnät. Det finns idag ännu inget beslut om att Falu stadsnät ska lägga Fiber i Lisselbo. Då dom fått många frågor om detta tack vare att bredbandsbolaget är ute i lisselbo nu så kommer dom ha möte om detta imorgon 9/9 på Falu energi och vatten och ta beslut. Jag fick beskedet från Falu Energi att pga av avståndet samt att många redan tecknat Bredbandsbolaget så kommer troligtvis utfallet på morgondagens möte bli att det inte kommer bli något Falu stadsnät i Lisselbo.

  Och Även om dom lägger ner Falu stadsnät så har dom svårt att matcha bredbandsbolagets offert som var ca 17000:- efter rot och Falu stadsnät tar 19000:- Ni kommer alltså få betala dessa 19 000:- ändå även fast ni betalt grävningen för avlopp. Fibret är nått helt annat. priset blir detsamma oavsett om dom gör det i samband med avloppsgrävningen eller ej. Det är fasta installationspriser som gäller även om man behöver gräva 5 meter på gården eller 100 meter.

  Det finns igentligen med andra ord ingen anledning att inte ta Bredbandsbolaget. Då det fortfarande som sagt inte finns något beslut om att Falu Stadsnät kommer lägga fiber i Lisselbo och även om dom beslutar att lägga så kommer Bredbandsbolagets installation av fiber ändå vara billigare efter dagens info.

Lämna ett svar